Weet u niet wat u moet doen met uw sloopauto in Rotterdam? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Autosloperij de Zaag voor de inkoop van uw sloopauto. Wij bieden al ruim 40 jaar een ruim aanbod auto-onderdelen en sloopauto’s van verschillende merken aan in ons magazijn. Door de constante nieuwe aanvoer van inkoop auto’s hebben we dagelijks voor u een nieuw aanbod en kunt u bij ons bijna altijd precies vinden waar u naar op zoek bent!

Wat te doen met een sloopauto in de regio Rotterdam?

Wanneer uw auto echt niet meer aan de praat te krijgen is, kunt u hem het beste verkopen om van mogelijke kosten en de last af te zijn. Bij Autosloperij de Zaag kopen we uw sloopauto uit Rotterdam graag op voor het hergebruik van onderdelen of een mogelijke 2e hands verkoop. Zelfs auto’s waarvan de APK is verlopen, kunnen door ons worden opgehaald. De procedure hiervan is zeer eenvoudig:

  1. Uw meldt uw auto online bij ons aan;
  2. Wij nemen contact met u op over de prijs;
  3. Wanneer u akkoord gaat maken we een afspraak om de auto bij u op te halen;
  4. Bij de overdracht ontvangt u direct de vergoeding incl. een vrijwaringbedrijf.

Ons magazijn

Maar wat doen we dan met uw sloopauto in onze sloperij nabij Rotterdam? Onze monteurs gaan vakkundig aan de gang met de demontage van uw auto waarna alle bruikbare onderdelen in ons magazijn worden opgeslagen. Deze kunnen vervolgens weer verkocht worden aan doe-het-zelvers of autohandelaren voor een scherpe prijs. Bent u op zoek naar onderdelen of heeft u vragen? Neem dan even contact met ons op!


Neem contact met ons op

U kunt contact met ons opnemen via de volgende adresgegevens of door het invullen van het contactformulier, we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Autosloperij de Zaag.
Zaag 1
2931 LD Krimpen a/d Lek

010 - 4201897 of 0180-519553
0180-554650
info@autosloperijdezaag.nl

Ma - Vrij 8.30 - 17.30
Zaterdag- 9:00-15:30